Céginfó

Altius Invest Kft 2012-ben alakult. Fő tevekénysége a kereskedelem és építőipari beruházások lebonyolítása. 2017 év elejétől a piac bővítése érdekében nem csak a beruházások bonyolítása, de a kivitelezés is a cég palettájára került. A bővítésben fő profilként a mélyépítés szerepel. Főként olyan eszközök segítségével, ami terület feltárási munkák kivitelezésére szakosodott, természetesen ezek kiegészítő munkáival egyetembe.

Eszközparkunk alkalmas speciális körülmények közötti, nagy precizitású munkák elvégzésére, mint közutak, autópályák, üzemi területek, vasúti pályák, forgalmas belső úthálózat, burkolt, aszfaltozott és környezetvédelmi területek.

Az általunk elvállalt és ránk bízott munkákat minden esetben magasan kvalifikált, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik el. A szakember gárda rendelkezik a munkavégzés összetettségének megfelelő szakmai képesítéssel és korszerű gépparkunk biztosítja a hatékony munkavégzést.

Számunkra fontos, hogy a megrendelő minden esetben maximálisan elégedett legyen, ehhez pedig elengedhetetlen egy jól képzett, munkájára igényes, gyors és precíz munkát végző csapat.

Bízom benne, hogy hamarosan Ön is az elégedett megrendelőink közé fog tartozni!

Üdvözlettel:

Varga Zoltán 
Ügyvezető
Altius Invest Kft.