Tevékenységek

A technológia alkalmas kis méretektől (DN100-DN800) egészen nagy átmérőjű (DN100-1400 mm) acél-, vasbeton-, valamint HOBAS gyártmányú csövek útbontás nélküli sajtolására.
Az irányított fúrást más néven kitakarás nélküli vezeték fektetési technológiának is hívják. Irányított fúrást olyan helyeken érdemes alkalmazni, ahol a meglévő környezett minimális bontással meglehet óvni. Ez nem csak természetvédelmi területek, de, bel és külterületi utak, terek, autópályák és más területek költség hatékony kivitelezését teszi lehetővé.
A csőroppantás olyan egyszerű eljárás, amely lehetővé teszi a nem megfelelő szállítóképességű vagy teherbírású, összetört körszelvényű vezetékszakaszok felújítását változatlan nyomvonalon, akár nagyobb átmérővel is a felszín, és a talaj megbontása nélkül.
A csőbehúzási, vagy csőbélelési technológiánk akár gravitációs, akár nyomott rendszerű csővezetékek felújítását, javítását, és annak teherbíró-képességének növelését szolgálják változatlan nyomvonalon, az eredeti csőméretnél kisebb csőátmérővel.
A hazai talajviszonyok mellett legáltalánosabban a vákuumos talajvízszint-süllyesztés alkalmazható, olyan mélyépítési munkák esetében, amelyeknél magas talajvízszint nehézzé vagy lehetetlenné teszi a munkavégzést.
Társaságunk tevékenysége kiterjed a mélyépítés és a magasépítés területére, vízépítési-, és környezetvédelmi műtárgyak, épületek, különleges szerkezetek, kivitelezésére, nagytömegű kézi-, és gépi földmunkák, útépítéshez kapcsolódó kivitelezési munkák végzésére.